Elsevier Publishing connect
in corporation with
University of the Philippines College of Engineering
Research Writing and Publication Workshop
11th April 2018
8:00 am - 11:30 am
Engineering Theater, Melchor Hall

University of the Philippines College of Engineering

The importance of training researchers to become good authors has increasingly become a challenging endeavor. This workshop will help authors discover international best practices in publishing, preparing and submitting the correct manuscript language, structuring articles, and understanding ethical writing.


Agenda
Time Topic Speaker
8:00 – 8:30
30 mins
Registration of participants
8:30 -8:35
5 mins
Invocation: Welcoming Remarks Dean De Leon
8:35- 8:40
5 mins
Introduction of Workshop Pio Omana, Country Manager PH
8:40 – 8:50
10 mins
Data-Driven, Innovative, and User-Centric: The Elsevier Advantage" Cristy Pineda
8:50- 9:50
60 mins
Scholarly Publishing Workshop
  • How to get published
  • Peer Review
  • Get Noticed
  • How to write a lay summary
  • Plagiarism
  • Demystifying Permissions
  • Elsevier Publishing Campus
Dr. Sangeeta Mehta (Elsevier)
Director RSS Books, South Asia
9:50-10:00
10 mins
Break
110:00-10:30
30 mins
Continuation of Workshop Dr. Sangeeta Mehta (Elsevier)
Director RSS Books, South Asia
110:30-10:40
30 mins
COE Initiatives on Research and Publications Dr. Berana
10 :40 -11 :30
10 mins
Q & A session



150 seats are available on a first-come-first-served basis.
Click for registration


Contact
Elsevier
Cristy Pineda
Solution Sales Manager - eBooks
c.pineda@elsevier.com